NK-Renkaan yhteydessä toimiva Fixus NK-Autohuolto Ylämylly tarjoaa sinulle autosi määräaikaishuollot sekä autokorjaamopalvelut ammattitaitoisesti ja joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakkaidemme käytössä on lisäksi sijaisautopalvelu.

 

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset autokorjaamopalvelut sekä määräaikaishuollot lähes kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin. Suoritamme mm. jakohihnan vaihtotyöt, moottoriöljyn vaihdot, vaihteistoöljyn vaihdot, jarrutyöt sekä vianetsinnät ja sähköjärjestelmän korjaukset aina kilpailukykyiseen hintaan. 

Valitsemalla meidät tuet paikallista osaamista samalla kun huolehdimme turvallisuudestasi sekä autosi luotettavuudesta. Fixus-ketjun palveluille on myös myönnetty Avainlippu-tunnus, joten käyttämällä NK-Autohuolto Ylämyllyn palveluja tuet aidosti suomalaista yrittäjyyttä.

 

Huolto- ja korjaamotöissä käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja autotarvikkeita taataksemme turvallisen ja ensiluokkaisen työnjäljen. Soita ja kysy tarjous autosi huolto- ja korjaustarpeeseen!

Autohuolto ja korjaukset ammattitaidolla Liperin Ylämyllyltä!

Soita ja pyydä tarjous autosi huollolle!