5 syytä valita NK-Rengas

Auton käsinpesu, vahaus ja muut pintakäsittelyt on helppo jättää meidän tehtäväksemme. Lue alta miksi!

1. Käsinpesu on aina automaattipesua hellävaraisempi

Moni autonomistaja käyttää säännöllisesti autoa automaattipesuissa ajatellen esimerkiksi pehmoharjapesun olevan naarmuton vaihtoehto. On hienoa, että moni haluaa huolehtia autonsa puhtaanapidosta, mutta tosiasiassa useat automaattipesurit tehokkuutensa lisäksi voivat vaurioittaa auton maalipintaa jo yhden pesun aikana. Pienet naarmut auton maalipinnalla heikentävät maalin suojaa ja voivat aiheuttaa siten ennenaikaisia ruostevaurioita. Niiden korjaamisen rinnalla automaattipesureiden säästö suhteessa auton käsinpesuun on huomattavasti pienempi. 


Auton käsinpesu suoritetaan aina kunkin auton pinnan kunnon mukaisesti. Arvioimme aina auton maalipinnan kunnon ennen pesua ja valitsemme sen mukaisesti sille soveltuvat pesuaineet. Kerromme myös aina sinulle, mikäli valitsemasi palvelu ei ole auton maalipinnan kunnolle sopivin ja suosittelemme vaihtoehtoista käsittelyä. Käsinpesun yhteydessä voimme myös varmistaa, että autostasi tulee täysin puhdas eikä pintaan jää automaattipesureista tuttuja tahroja tai likakertymiä. Käytämme aina puhtaita pesuvälineitä, minkä ansiosta voimme olla varmoja ettei autoasi pestä tai naarmuteta hiekkaisilla tai likaisilla välineillä.

Varattaisiinko sinullekin aika auton käsinpesuun?

Jätä yhteydenottopyyntö

2. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa suositella juuri sinun autollesi sopivat, helpot ja laadukkaat tuotteet

Nykyisin markkinoilla on hurja valikoima eri valmistajien tarjoamia auton hoitotuotteita, kuten pesuaineita, vahoja ja detailer-aineita. Mistä tietää, kuinka valita oikea autoshampoo, ottaako yhdistelmävaha, luonnonvaha, synteettinen vaha vai valitako pinnoite? Mikä on quick detailer ja tarvitaanko vielä sitäkin? Vaatiiko puhdas ja kiiltävä auto tosiaan kaiken tämän? Ei ihme, jos autonomistajan pää on pyörällä kaikista vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista. 


NK-Renkaalla asioidessasi me kerromme sinulle, mitä tuotteita sinun kannattaa halutessasi käyttää kotona tai ylläpitoon käsinpesukertojen välillä. Jälleenmyymme ammattilaistason Meguiar's kuluttajatuotteita ja käytämme myös omassa työssämme Meguiar'sin ammattilaistuotteita. Voit olla siis varma, että sinulle myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia. 


Puhdas auto ei ole niin kallis sijoitus, kuin voisi kuvitella!

Laadukkaat autonpesutuotteet meiltä!

Lue lisää autonpesuista

3. Olemme ainoa virallinen Meguiar’s Detail Center Pohjois-Karjalassa

Meguiar's Detail Center on Meguiar'sin kansainvälisesti lanseeraama yhteistyökumppaniluokitus ja merkki kuluttajalle luotettavasta ja ammattitaitoisesta autonpesupalveluista. Kaikki Detail Centerit tarjoavat kokonaisvaltaisia laadukkaita autonhoitopalveluita, jälleenmyyvät tuotteita sekä antavat oikeaoppiset autonhoitovinkit. Detail Center -palveluihin kuuluvat käsinpesut, vahaukset, kestovahaukset, kestopinnoitteet, sisäpuhdistukset, verhoilupesut, maalipintojen kiillotus ja kunnostus.


Olemme ylpeästi ainoa Meguiar's Detail Center Pohjois-Karjalan alueella eli voit olla varma, että meiltä saamasi autonpesupalvelut sekä muut käsittelyt ovat ammattitaidolla toteutettu käyttäen laadukkaita tuotteita. 

Käsinpesu, kovavaha, keraaminen käsittely?

Tutustu hinnastoon

4. Valitsemalla meidät tuet paikallista yrittäjyyttä

Ostamalla NK-Renkaalta auton käsinpesun, autonvahauksen, keraamisen käsittelyn tai vaikkapa auton sisustapesun tuet samalla paikallista yritystä ja turvaat samalla palvelut lähelläsi. Valinnallasi vaikutat myönteisesti Joensuun, Liperin sekä kokonaisvaltaisesti koko Pohjois-Karjalan alueelliseen tuotantoon, palveluihin, talouteen ja työpaikkoihin. 


Varsinkin koronaepidemiasta johtuvat muutokset vaikuttavat nyt lähes jokaisen pk-yrittäjän arkeen. Muistathan, että myös meillä kiinnitämme huomiota hyvään käsihygieniaan sekä turvaväleihin ja pyrimme siihen, että tiloissamme asioi vain yksi asiakas kerrallaan.

Autonpesut ja sisustapesut Ylämyllyllä, aivan Joensuun kupeessa!

Lue lisää autonpesuistamme

5. Meillä asiointi ei voisi olla helpompaa!

Tuo meille autosi sovittuna ajankohtana – tarvittaessa voimme myös noutaa sen kotoasi tai työpaikaltasi. Suoritamme sovitusti auton käsinpesut, auton vahaukset, pintakäsittelyt sekä muut työt ja ilmoitamme kun autosi on valmis noudettavaksi. Paikan päällä sinua odottaa takuuvarmasti puhdas, kiiltävä ja naarmuton auto!


Soita, jätä yhteydenottopyyntö sivuillamme, lähetä viestiä Facebookin kautta tai piipahda paikan päällä - ajanvaraus autonpesuun onnistuu monella tavoin. Laitetaan sinunkin autosi kiiltämään!

Kiiltävä, puhdas auto? Kyllä kiitos!

Ota yhteyttä!