NK-Renkaalta saat ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla suoritetut auton sisä- ja ulkopintojen pesut, puhdistukset ja muut pinta- & detailingkäsittelyt. Olemme Pohjois-Karjalan ainoa virallinen Meguiar's Detailing Center. Jälleenmyymme asiakkaillemme ammattilaistason Meguiar's sekä MacSerien-sarjojen autonhoitotuotteet kotikäyttöön ja käytämme myös omassa työssämme samoja ammattilaistuotteita.

Autonpesut suoritamme Ylämyllyllä Välikankaan toimipisteessämme. Meille on helppo ja nopea saapua Liperin lisäksi myös Joensuusta, Outokummusta, Polvijärveltä,  Kontiolahdelta.

 

Varaa aika autonpesuun soittamalla, yhteydenotto-lomakkeella tai sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Auton käsinpesut

Auton käsinpesu suoritetaan aina kunkin auton pinnan kunnon mukaisesti. Käsinpesu on aina automaattipesua hellävaraisempi vaihtoehto ja samalla voimme myös varmistaa, että autostasi tulee täysin puhdas eikä pintaan jää automaattipesureista tuttuja tahroja tai likakertymiä. Voit valita käsinpesuksi joko kevyen vaahtopesun, tai perusteellisemman  ulkopesun, joka sisältää esipesun, pien/raudanpoiston, huolellisen käsinpesun ja vanteiden pesun sekä auton kuivauksen.


Tuo meille autosi sovittuna ajankohtana – tarvittaessa voimme myös noutaa sen kotoasi tai työpaikaltasi. Suoritamme sovitusti auton käsinpesut sekä muut työt ja ilmoitamme kun autosi on valmis noudettavaksi. Paikan päällä sinua odottaa takuuvarmasti puhdas, kiiltävä ja naarmuton auto!

Auton sisäpesut

Puhtaat sisäpinnat lisäävät ajoviihtyvyyttä saaden autosi tuntumaan kuin uudelta! Auton sisäpesu poistaa epätoivottuja hajuja ja tahroja sekä kohentaa autosi ilmettä ja jälleenmyyntiarvoa. Suoritamme auton sisäpesut aina kunkin pintamateriaalille erikseen valituilla tuotteilla jotta voimme olla varmoja, että myös autosi on sisältä puhdas ja pölytön!


Sisäpesuksi voit valita kevyen sisäpuhdistuksen, joka sisältää imuroinnin, pölyjen pyyhinnän ja ikkunoiden sisäpinnan pesun. Perusteellisempi sisäpesu sisältää lisäksi tekstiilien märkäpesun/nahkapenkkien käsittelyn aina kunkin materiaalin mukaisesti suoritettuna.


Lemmikinkarvojen poisto ja muut lisätyöt sovitaan aina asiakkaan kanssa etukäteen. Näiden töiden suorittamiseksi varaamme aina enemmän aikaa, jotta lopputulos on varmasti onnistunut. Kysy tarjousta autosi kokonaisvaltaiselle pesu- ja puhdistustyölle!

Vahaukset, pinnoitukset ja muut pintakäsittelyt

Erilaisilla pintakäsittelyillä saadaan suojattua maalipinta vaihtuvia keliolosuhteita sekä kulutusta vastaan. Lisäksi puhdas ja kiiltävä auto on ilo silmälle ja säilyttää myös paremmin arvonsa. Palveluistamme löydät ulko- ja sisäpesujen lisäksi myös vahaukset, pinnoitukset sekä muut pintakäsittelytyöt, mm. tuulilasin pinnoitukset sekä ajovalojen kiillotukset autosi tarpeen mukaisesti. 


Arvioimme aina tarpeen tullen kanssasi autollesi sopivimman käsittelyn auton pinnan kunnon sekä autosi käyttötarkoituksen mukaisesti. Mikäli et ole varma sopivimmasta pintakäsittelystä, tule käymään toimipisteessämme autollasi ja valitaan yhdessä sopiva käsittely!

Uudet renkaat, rengastyöt sekä pesupalvelut ja pintakäsittelyt - kaikki saman katon alta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot