NK-Rengas on täyden palvelun rengasliike. Teemme renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt talvesta kesään ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Löydät meiltä laadukkaat ja turvalliset henkilö- ja kuorma-autojen renkaat Suomen ajokeleihin. Renkaiden vaihto onnistuu meiltä käden käänteessä sesonkiaikanakin. 


Meillä voit valita maksutavaksi myös Resurs Bank -osamaksun.


Rengastöiden lisäksi suoritamme ammattitaidolla myös autosi sisä- ja ulkopintojen pesut, puhdistukset ja muut pinta- & detailingkäsittelyt. Käytössämme ovat laadukkaat, ammattilaistason tuotteet ja olemme virallinen Meguiar's Detailing Center.


Ylämyllyn toimipisteemme Välikankaalla on kätevän matkan päässä Outokummusta, Polvijärveltä, Joensuusta ja Kontiolahdelta.

Henkilö- ja kuorma-autojen rengastyöt

Meillä hoituvat niin henkilö- kuin kuorma-autojenkin rengastyöt alusta loppuun, olit sitten ostamassa uusia renkaita tai et. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme aina renkaiden kunnon ja ilmanpaineet ja säädämme ne tarvittaessa autollesi sopiviksi. Tarvittaessa tasapainotamme renkaat turvallisuutesi ja ajomukavuutesi parantamiseksi. 

Renkaiden vaihtojen välissä myös renkaiden pultit on hyvä tarkistaa turvallisuussyistä. Meiltä lähtiessäsi voit olla varma siitä, että renkaasi ovat hyvässä kunnossa ja voit jatkaa matkaasi turvallisin mielin. 


Renkaiden kausivaihtojen lisäksi hoidamme renkaiden korjaukset ja paikkaukset asiantuntemuksella ja asianmukaisilla välineillä. Ennen korjausta tarkistamme aina renkaiden kunnon perusteellisesti, jotta voimme olla varmoja siitä, että renkaat ovat korjauskelpoiset. Myös nelipyöräsuuntaukset hoituvat yhteistyökumppanimme kautta.

Uudet vanteet

Renkaat asennetaan vanteelle, joten vanteiden kuntoon on syytä kiinnittää huomiota. Vanteet saattavat ajan myötä vaurioitua, jolloin auto alkaa ajaessa täristää. Laadukkaat vanteet parantavat ajomukavuutta ja tekevät ajosta turvallisempaa. NK-Renkaalta saat autoosi sopivat vanteet, jotka asennamme ammattitaidolla sekä valmistajien ohjeistuksen mukaisesti. Kauttamme saat tunnettujen valmistajien mm. Japan Racing, Tomason, Dotz, BBS ja AEZ vanteet. Kysy lisää!

Uudet renkaat

Uusien renkaiden hankkimisen kanssa ei kannata jahkailla siihen asti, että niiden kulutuspinta lähentelee sakkorajaa. Uusia talvirenkaita on syytä harkita, kun niiden urasyvyys on alle viisi milliä ja kesärenkaiden neljä milliä. 


Myymme renkaita omasta varastostamme Ylämyllyllä. Kattavasta valikoimastamme löydät niin edullisemmat vaihtoehdot kuin huippumerkkien laaturenkaat henkilö- ja kuorma-autoihin. Kauttamme saat tilattua myös kaikki erikoiskokoiset renkaat.

Pesut, puhdistukset ja muut pintakäsittelyt

Auton sisä- ja ulkopintojen kuntoon on syytä kiinnittää huomiota auton iästä huolimatta. Puhdas ja siisti auto on ilo silmälle ja säilyttää myös paremmin arvonsa. Pintakäsittelyillä saadaan suojattua maalipinta vaihtuvia keliolosuhteita sekä kulutusta vastaan. Puhtaat sisäpinnat lisäävät ajoviihtyvyyttä saaden autosi tuntumaan kuin uudelta!


Palveluistamme löydät autollesi ulkopintojen käsinpesut, vahaukset, pinnoitukset sekä muut pintakäsittelytyöt, mm. tuulilasin pinnoitukset sekä ajovalojen kiillotukset autosi tarpeen mukaisesti. Käytössämme ovat ammattilaistason parhaimmat aineet ja menetelmät. Olemme virallinen Meguair's Detailing Center. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat autonhoitotuotteet kotikäyttöön.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autosi puhdistukseen. Seuraa myös vaihtuvia tarjouksiamme Facebook-sivuiltamme, mistä löydät myös kuvia työnäytteistämme.

Uudet renkaat, rengastyöt sekä auton pesupalvelut ja pintakäsittelyt - kaikki saman katon alta! 

Soita ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot