Auton pinnoitukset

Erilaisilla pintakäsittelyillä saadaan suojattua maalipinta vaihtuvia keliolosuhteita sekä kulutusta vastaan. Lisäksi puhdas ja kiiltävä auto on ilo silmälle ja säilyttää myös paremmin arvonsa. Pinnoitetun auton pesu ja puhtaanapito on myös huomattavasti helpompaa, sillä lika ei tartu pinnoitettuun maalipintaan läheskään yhtä tiukasti.

Palveluistamme löydät ulko- ja sisäpesujen lisäksi myös maalipinnan sekä tuulilasien pinnoitukset ja kiillotukset autosi tarpeen mukaisesti.

Pinnoitukset ovat perinteistä vahausta pitkäkestoisempia ja ne tarjoavat paremman suojan vaihtuviin keliolosuhteisiin. Pinnoitus voidaan suorittaa autoon kaikkina vuodenaikoina lämpötilaan katsomatta.

Tarjoamme autollesi ammattilaistason laadukkaat  Stardust-pinnoitukset, joihin voit tutustua tarkemmin pinnoitushinnastostamme. Arvioimme aina tarpeen tullen kanssasi autollesi sopivimman käsittelyn auton pinnan kunnon sekä autosi käyttötarkoituksen mukaisesti. Mikäli et ole varma sopivimmasta pintakäsittelystä, tule käymään toimipisteessämme autollasi ja valitaan yhdessä sopiva käsittely!

Tarjoamme vannekaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.