NK-Rengas on täyden palvelun rengasliike. Teemme renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt talvesta kesään ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Löydät meiltä laadukkaat ja turvalliset henkilö- ja kuorma-autojen renkaat Suomen ajokeleihin. Renkaiden vaihto onnistuu meiltä käden käänteessä sesonkiaikanakin. 


Ylämyllyn toimipisteemme Välikankaalla on kätevän matkan päässä Outokummusta, Polvijärveltä, Joensuusta ja Kontiolahdelta.

Edustamiamme laadukkaita rengasmerkkejä ovat mm. Nokian, Continental, Michelin, Goodyear, Antares, Bridgestone, Kontio, Lappi, Nankang sekä monet muut merkit. Kauttamme saat tilattua myös tunnettujen valmistajien mm. Japan Racing, Tomason, Dotz, BBS ja AEZ vanteet.


Käteisen ja korttimaksun lisäksi voit valita maksutavaksi myös Resurs Bank -osamaksun.

Henkilö- ja kuorma-autojen rengastyöt

Meillä hoituvat niin henkilö- kuin kuorma-autojenkin rengastyöt alusta loppuun, olit sitten ostamassa uusia renkaita tai et. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme aina renkaiden kunnon ja ilmanpaineet ja säädämme ne tarvittaessa autollesi sopiviksi. Tarvittaessa tasapainotamme renkaat turvallisuutesi ja ajomukavuutesi parantamiseksi. 

Renkaiden vaihtojen välissä myös renkaiden pultit on hyvä tarkistaa turvallisuussyistä. Meiltä lähtiessäsi voit olla varma siitä, että renkaasi ovat hyvässä kunnossa ja voit jatkaa matkaasi turvallisin mielin. 


Renkaiden kausivaihtojen lisäksi hoidamme renkaiden korjaukset ja paikkaukset asiantuntemuksella ja asianmukaisilla välineillä. Ennen korjausta tarkistamme aina renkaiden kunnon perusteellisesti, jotta voimme olla varmoja siitä, että renkaat ovat korjauskelpoiset. Myös nelipyöräsuuntaukset hoituvat yhteistyökumppanimme kautta.

Uudet vanteet

Renkaat asennetaan vanteelle, joten vanteiden kuntoon on syytä kiinnittää huomiota. Vanteet saattavat ajan myötä vaurioitua, jolloin auto alkaa ajaessa täristää. Laadukkaat vanteet parantavat ajomukavuutta ja tekevät ajosta turvallisempaa. 


NK-Renkaalta saat autoosi sopivat vanteet, jotka asennamme ammattitaidolla sekä valmistajien ohjeistuksen mukaisesti. Kauttamme saat tunnettujen valmistajien mm. Japan Racing, Tomason, Dotz, BBS ja AEZ vanteet. Kysy lisää!

Uudet renkaat

Uusien renkaiden hankkimisen kanssa ei kannata jahkailla siihen asti, että niiden kulutuspinta lähentelee sakkorajaa. Uusia talvirenkaita on syytä harkita, kun niiden urasyvyys on alle viisi milliä ja kesärenkaiden neljä milliä. 


Myymme renkaita omasta varastostamme Ylämyllyllä. Kattavasta valikoimastamme löydät niin edullisemmat vaihtoehdot kuin huippumerkkien laaturenkaat henkilö- ja kuorma-autoihin. Kauttamme saat tilattua myös kaikki erikoiskokoiset renkaat.

Uudet renkaat, rengastyöt sekä auton pesupalvelut ja pintakäsittelyt - kaikki saman katon alta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot