5 syytä valita NK-Rengas

Lue alta, miksi tuoda auto renkaanvaihtoon NK-Renkaalle!

1. Olemme täyden palvelun rengasliike

Meiltä saat kaikki rengastyöt sekä uudet renkaat henkilökohtaisella palvelulla alusta loppuun saakka. Edustamiamme laadukkaita rengasmerkkejä ovat esimerkiksi Nokian, Continental, Michelin, Goodyear, Antares, Bridgestone, Kontio, Lappi, Nankang sekä monet muut rengasmerkit. Omasta rengasvarastosta löytyvät yleisimmät rengaskoot. Tarvittaessa tilaamme autoosi sopivat renkaat jopa seuraavaksi päiväksi. Panostamme erityisesti asiakastyytyväisyyteen ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakas lähtee meiltä paitsi tyytyväisenä, myös turvallisin mielin. 


Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme aina renkaiden kunnon ja ilmanpaineet ja säädämme ne tarvittaessa autollesi sopiviksi. Tarvittaessa myös tasapainotamme renkaat turvallisuutesi ja ajomukavuutesi parantamiseksi. Kerromme myös sinulle, mikäli vanhat renkaasi eivät ole enää turvalliset liikenteeseen ja suosittelemme uusia renkaita autosi käyttötarkoituksen mukaisesti. Renkaiden alleasennuksen sekä vanteille asennuksen lisäksi suoritamme myös renkaiden korjaukset ja paikkaukset asiantuntemuksella ja asianmukaisilla välineillä. Ennen korjausta tarkistamme aina renkaiden kunnon perusteellisesti, jotta voimme olla varmoja siitä, että renkaat ovat korjauskelpoiset.

Varattaisiinko sinullekin aika renkaidenvaihtoon?

Ota yhteyttä!

2. Käytössäsi ovat joustavat maksutavat

Asioidessasi NK-Renkaalla voit valita joustavista maksutavoista sinulle sopivimman. Käteisen ja korttimaksun lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuutta hakea Resurs Bank -luottotiliä, jolla esimerkiksi uusien renkaiden tai vanteiden maksu hoituu kuluttomasti ja korottomasti jopa 12 kuukausierässä! Luottotili antaa sinulle joustavuutta niin pienemmissä kuin suuremmissa hankinnoissa.


Resurs Bank -luottotiliä voit hakea ennakkoon täältä tai tehdä luottotilihakemuksen paikan päällä toimipisteessämme. Tiedon luottopäätöksestä saat välittömästi.

Resurs Bank -luottotilillä kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 12 kuukautta!

Hae luottotiliä

3. NK-Renkaalta saat autoosi myös uudet vanteet

Autosi vanteilla on merkitystä paitsi auton ilmeeseen myös ajomukavuuteen sekä turvallisuuteen. Pienetkin vauriot vanteessa voivat vaikuttaa merkittävästi auton ajettavuuteen, esimerkiksi täristämiseen ajon aikana. Kauttamme saat tilattua niin teräsvanteet kuin laadukkaiden merkkien alumiinivanteet. Jälleenmyymme mm. Japan Racing, Tomason, Dotz, BBS, AEZ, Vossen, R-series, Rial, Brock, GMP, EtaBeta, Alutec, Arcasting, Spath, Stance, Vertini, Oxigin, KW sekä ST -vanteet. Kysy lisää kattavasta tilausvannevalikoimastamme!


Voit olla varma, että kauttamme löydät autoosi ja renkaisiisi sopivat vanteet. Muistathan, että myös vannekauppojen yhteydessä voit valita maksutavaksi 12 kuukauden kuluttoman ja korottoman Resurs Bank -luottotilin.

Haaveiletko uusista vanteista?

Pyydä tarjous!

4. Valitsemalla meidät tuet paikallista yrittäjyyttä

Ostamalla NK-Renkaalta uudet talvirenkaat tai kesärenkaat, tai vaikka vain pelkät rengastyöt, kuten renkaanvaihdot eli allelaiton tai vannetyöt eli renkaiden asennuksen vanteelle, tuet samalla paikallista yritystä ja turvaat palvelut lähelläsi. Valinnallasi vaikutat myönteisesti Joensuun, Liperin sekä kokonaisvaltaisesti koko Pohjois-Karjalan alueelliseen tuotantoon, palveluihin, talouteen ja työpaikkoihin. 


Varsinkin koronaepidemiasta johtuvat muutokset vaikuttavat nyt lähes jokaisen pk-yrittäjän arkeen. Muistathan, että myös meillä kiinnitämme huomiota hyvään käsihygieniaan sekä turvaväleihin ja pyrimme siihen, että tiloissamme asioi vain yksi asiakasseurue kerrallaan.

Täyden palvelun rengasliike Ylämyllyllä, aivan Joensuun kupeessa!

Katso sijaintimme!

5. Puhtaalla autolla liikenteeseen - suoraan renkaanvaihdosta!

NK-Rengas palvelee sinua kattavasti paitsi uusien renkaiden hankinnassa sekä rengastöissä, myös autonpesuissa. Tarjoamme sinulle käsinpesut, sisustapesut, autonvahaukset, pinnoitteet ja muut pintakäsittelyt samalla kertaa, kun tuot autosi renkaanvaihtoon. Mikäpä olisi miellyttävämpi tapa aloittaa autoilun talvikausi, kuin puhtaalla autolla ja turvallisilla talvirenkailla! Saat samalla suojaa auton maalipinnalle lunta, jäätä, loskaa ja tiesuolaa vastaan. Tämä tuo parhaimmillaan autollesi lisää myös arvoa ja pidentää sen käyttöikää.


Tuo meille autosi sovittuna ajankohtana – tarvittaessa voimme myös noutaa sen kotoasi tai työpaikaltasi. Suoritamme sovitusti renkaanvaihdot, uusien renkaiden asennukset sekä käsinpesun, pinnoitukset ja muut detailingtyöt, ja ilmoitamme kun autosi on valmis noudettavaksi. Paikan päällä sinua odottaa takuuvarmasti puhdas ja kiiltävä auto ammattimaisesti suoritetuilla rengastöillä!Turvallisesti talveen NK-Renkaalta!

Ota yhteyttä!