Auton sisäpesu

Puhtaat sisäpinnat lisäävät ajoviihtyvyyttä saaden autosi tuntumaan kuin uudelta! Auton sisäpesu poistaa epätoivottuja hajuja ja tahroja sekä kohentaa autosi ilmettä ja jälleenmyyntiarvoa. Suoritamme auton sisäpesut aina kunkin pintamateriaalille erikseen valituilla tuotteilla jotta voimme olla varmoja, että myös autosi on sisältä puhdas ja pölytön sekä lopputulos virheetön.

Sisäpesun ja puhdistuksen hinnoittelu perustuu minuuttihintaiseen veloitukseen ja sovimme aina asiakkaan kanssa etukäteen, mitä puhdistusvaiheita auton sisustaan suoritetaan. Palveluun voit valita mm. kevyen sisäpuhdistuksen, joka sisältää imuroinnin, pölyjen pyyhinnän ja ikkunoiden sisäpinnan pesun tai perusteellisemman sisäpesun, joka sisältää em. lisäksi tekstiilien märkäpesun/nahkapenkkien käsittelyn aina kunkin materiaalin mukaisesti suoritettuna. 

Huom! Lemmikinkarvojen poisto ja muut lisätyöt sovitaan aina asiakkaan kanssa etukäteen. Näiden töiden suorittamiseksi varaamme aina enemmän aikaa, jotta lopputulos on varmasti onnistunut.  Sisäpesun yhteyteen voit varata myös ajan auton käsinpesulle. 

Tarjoamme vannekaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.