eFlexFuel on kotimainen innovaatio, jonka avulla käytät nykyisessä autossasi kotimaista E85-biopolttoainetta helposti ja huoletta. Kyseessä on Suomessa valmistettu ja kehitetty E85-muutossarja (FlexFuel-järjestelmä), jonka myötä lasket autoilusi hiilijalanjälkeä jopa 80 %, saat moottorista enemmän tehoa ja voit valita aina edullisimman polttoaineen. Aja bioetanolilla, bensiinillä – tai molemmilla. Bioetanolia voit tankata yli 130 asemalta Suomessa.

NK-Rengas suorittaa eFlexFuel -muutossarjan asennuksen autoosi nopeasti ja ammattitaitoisesti omassa toimitiloissamme Ylämyllyn Välikankaalla. Olemme virallinen eFlexFuel-asennuspiste ja valtuutettu eFlexFuel-tuotteiden jälleenmyyjä. Meiltä löydät muutossarjojen lisäksi myös pää- ja lisäjohtosarjat, liittimet ja polttoainetarvikkeet suoraan hyllystä!

Auton yhteensopivuus eFlexFuel-laitteen kanssa

Harkitessasi eFlexFuel-järjestelmää, tarkasta aluksi autosi yhteensopivuus eFlexFuel virallisilta sivuilta: https://eflexfuel.fi/yhteensopivuus

Millaiseen autoon eFlexFuel sopii?

eFlexFuel-laitteet soveltuvat bensiini- ja hybridiautoihin (toisena voimanlähteenä bensiini) , 1-8 sylinterisiin autoihin sekä nelitahtisiin moottoripyöriin, joissa sähköisesti ohjattu monipisteruiskutus. Pääjohtosarja sopii autoihin, joissa on neljä sylinteriä. Lisäsylinterit liitetään erillisillä johtosarjoilla. Tuotepaketti sisältää neljä erillistä johtosarjaa. eFlexFuel on myös saatavilla 12-sylinterisiin autoihin.


eFlexFuel ei toistaiseksi sovellu dieselmoottoreihin tai suoraruiskutuksella toimiviin bensiinimoottoreihin.


eFlexFuel-järjestelmän voit hankkia myös Resurs Bank -osamaksulla!

Hae luottotiliä