eFlexFuel-muutossarjat ja asennukset

eFlexFuel on kotimainen innovaatio, jonka avulla käytät nykyisessä autossasi pääosin kotimaista E85-biopolttoainetta helposti ja huoletta. Kyseessä on Suomessa valmistettu ja kehitetty E85-muutossarja (FlexFuel-järjestelmä), jonka myötä lasket autoilusi hiilijalanjälkeä jopa 80 %, saat moottorista enemmän tehoa ja voit valita aina edullisimman polttoaineen. Aja bioetanolilla, bensiinillä – tai molemmilla. Bioetanolia voit tankata yli 180 asemalta Suomessa.

NK-Rengas suorittaa eFlexFuel -muutossarjan asennuksen autoosi nopeasti ja ammattitaitoisesti omassa toimitiloissamme Ylämyllyn Välikankaalla. Olemme virallinen eFlexFuel-asennuspiste ja valtuutettu eFlexFuel-tuotteiden jälleenmyyjä. Meiltä löydät muutossarjojen lisäksi myös pää- ja lisäjohtosarjat, liittimet ja polttoainetarvikkeet suoraan hyllystä!

Millaiseen autoon eFlexFuel sopii?

eFlexFuel-laitteet soveltuvat bensiini- ja hybridiautoihin (toisena voimanlähteenä bensiini) , 1-8 sylinterisiin autoihin sekä nelitahtisiin moottoripyöriin, joissa sähköisesti ohjattu monipisteruiskutus. Pääjohtosarja sopii autoihin, joissa on neljä sylinteriä. Lisäsylinterit liitetään erillisillä johtosarjoilla. Tuotepaketti sisältää neljä erillistä johtosarjaa. eFlexFuel on myös saatavilla 12-sylinterisiin autoihin.

eFlexFuel ei sovellu dieselmoottoreihin.

Harkitessasi eFlexFuel-järjestelmää, varmista aluksi yhteensopivuus autoosi eFlexFuelin sivuilta:

Hinnat

Voimassa 1.4.2023 alkaen. Hinnat sis. alv 24%

Meiltä myös eFlexFuel pää- ja lisäjohtosarjat, liittimet ja polttoainetarvikkeet suoraan hyllystä!

  • eFlex Plus asennettuna 709€
  • eFlex Pro asennettuna 1079€
  • eFlex Direct asennettuna alk. 829€

    Hinta alkaen suorasuihkutteisiin bensiinimoottoreihin