Talvirenkaat

NK-Renkaalta löydät autoosi sopivat talvirenkaat suoraan varastosta tai vain muutaman päivän toimitusajalla. Asennamme uudet renkaat autoosi ammattitaitoisesti ja huolehdimme vanhojen kierrätyksestä. Valitsitpa autoosi nastarenkaat tai kitkarenkaat, valikoimastamme löydät runsaasti eri hintaluokan vaihtoehtoja eri merkeiltä Suomen ajokeleihin. Meiltä saat renkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin raskaalle kalustollekin. Kysy myös ajankohtaisia rengastarjouksia!

Talvirenkaat ovat yksi autosi tärkeimmistä turvavarusteista talvisilla keleillä. Kun tien pinta muuttuu liukkaaksi on tärkeää, että allasi ovat laadukkaat ja autoosi sopiva talvirenkaat, joissa on  riittävästi kulutuspintaa. Mikäli valitset autoosi nastarenkaat on myös tärkeää, että nastoja on riittävästi, jolloin talvirenkaiden pito on mahdollisimman hyvä huonommallakin ajokelillä. Jos olet epävarma talvirenkaidesi kunnosta, tarkastamme ne aina veloituksetta toimipisteellämme.

Nastarenkaat vai kitkarenkaat?

Suomen tieliikennelaki velvoittaa autoilijaa käyttämään talvirenkaita marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai aina, kun keliolosuhteet sitä vaativat. Moni autoilija kuitenkin pohtii, tulisiko omaan käyttöön valita nastarenkaat vai kitkarenkaat eli renkaat, joissa renkaan pito perustuu nastojen sijaan renkaan lamelleihin eli kuviouriin sekä erityiseen kumiseokseen. Valintaa huomioidessa tulee pohtia, ajetaanko autolla enemmän vaihtelevissa talvikeleissä ja tavoitellaanko rengasvalinnalla turvallisuuden lisäksi myös polttoainetaloudellisuutta. Myös ajomukavuus on monelle autoilijalle tärkeä kriteeri talvirenkaiden valinnassa. Lisätietoa eri renkaista löydät rengasoppaastamme.

Me NK-Renkaalla haluamme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivimmat talvirenkaat laajasta valikoimastamme.  Meiltä löydät niin testivoittajarenkaat kuin edullisemman hintaluokan rengassarjoja. Asioidessasi NK-Renkaalla voit olla varma, että käytössäsi on ammattitaitoinen rengasasiantuntija, joka tarvittaessa osaa auttaa valitsemaan juuri sinun autoosi sopivat talvirenkaat.

Tarjoamme rengaskaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.