Renkaanvaihto

Tervetuloa nopeaan renkaanvaihtoon Ylämyllylle!

NK-Renkaalla renkaanvaihto autoosi onnistuu käden käänteessä kiireisinäkin sesonkiaikoina. Moni autoilija vaihtaa renkaat usein itse, mutta valitessasi ammattilaisen vaihtamaan autosi renkaat, voit olla varma laadukkaasta ja turvallisesta lopputuloksesta. Renkaiden kausivaihdon yhteydessä tarkastamme renkaidesi kunnon, kulutuspinnan sekä ilmanpaineet ja asennamme renkaat autosi alle ammattitaitoisesti sopivia  työkaluja käyttäen. Renkaiden lisäksi huolehdimme, että pultit/mutterit sekä mahdolliset soviterenkaat ovat autoosi sopivat ja asennus tehdään turvallisesti aiheuttamatta autollesi vaurioita. Lopuksi pesemme käsin irroitetut renkaat, jotta ne on miellyttävä asentaa autoon myös seuraavalla kerralla. Halutessasi voit jättää renkaasi myös säilytykseen rengashotelliimme. Viihtyisissä toimitiloissamme voit odotella renkaanvaihdon ajan ja nauttia veloituksetta paikallisen Unison Coffeen vastuullisesti tuotetusta kahvista tai kylmistä virvokkeista.

Renkaanvaihto

Hinta sis. alv 24%
49€ sis. alv 24%
  • Renkaiden kunnon ja kulutuspinnan tarkastus
  • Ilmanpaineiden tarkastus
  • Alleasennus autoon
  • Irrotettujen renkaiden käsinpesu
  • 100km jälkikiristys toimepisteellämme

Liian kuluneet renkaat?

Mikäli havaitsemme, että renkailla ei ole turvallista aloittaa uutta kesä- tai talvirengaskautta, kerromme siitä asiakkaalle aina etukäteen ennen alleasennusta. Siinä tapauksessa varastostamme löytyy usein myös heti sopivat uudet renkaat, jotka voidaan asentaa vanhojen renkaiden tilalle heti. Näin takaamme, että sinä voit jatkaa matkaasi turvallisin mielin. Huolehdimme myös vanhojen renkaidesi asianmukaisesta kierrätyksestä.

Puhjenneen renkaan paikkaus

Toisinaan rengas voi puhjeta tien päällä ja autoilija joutuu turvautumaan vararenkaaseen. Vararenkaalla ajoa suositellaan kuitenkin vain tilapäisesti ja käytettäväksi mahdollisimman lyhyen ajan. Tuo puhjennut rengas NK-Renkaalle ja arvioimme, onko renkaaseen tullutta reikää mahdollisuus paikata. Mikäli vaurio on liian suuri paikattavaksi, löytyy varastostamme myös yksittäiskappaleittain myytäviä renkaita, jolloin sinun ei tarvtse uusia koko rengassarjaa kerrallaan vaan pääset jatkamaan matkaasi puhjenneen tilalle vaihdetulla renkaalla. 

Renkaiden vaihto vanteille

Onko autossasi käytössä samat vanteet kesä- ja talvirenkaille tai oletko ostanut uudet vanteet? NK-Renkaalla asennamme myös renkaat vanteillesi kausivaihdon yhteydessä. Huomioithan, että tällöin renkaanvaihdon hintaan lisätään vannetöiden osuus. Mainitsethan myös asiasta aikaa varatessasi.

Tarjoamme rengaskaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.