Kesärenkaat

NK-Renkaalta löydät autoosi sopivat kesärenkaat suoraan varastosta tai vain muutaman päivän toimitusajalla. Asennamme uudet renkaat autoosi ammattitaitoisesti ja huolehdimme vanhojen kierrätyksestä. Valikoimastamme löydät runsaasti eri hintaluokan vaihtoehtoja eri merkeiltä Suomen ajokeleihin. Meiltä saat renkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin raskaalle kalustollekin. Kysy myös ajankohtaisia rengastarjouksia!

Kesärenkaat ovat oleellinen osa turvallista autoilua. Hyvälaatuiset renkaat riittävällä kulutuspinnalla ovat lisäksi hiljaiset ja mukavat ajaa. Jos olet epävarma renkaidesi kulutuspinnan riittävyydestä, tarkastamme ne aina veloituksetta toimipisteellämme.

Millaiset ovat hyvät kesärenkaat?

Hyvät ja laadukkaat kesärenkaat ovat turvalliset niin kuivalla kuin märällä pinnalla. Kesärenkaiden märkäpito on erityisen tärkeää esimerkiksi sadekeleillä, kun tienpinnalle kertyy runsaasti vettä ja vesiliirron vaara on suuri. Turvallisessa ja hyväkuntoisessa kesärenkaassa ajo-ominaisuudet pysyvät laadukkaina kesän hellekelillä sekä syksyisin sadepäivinä. Moni autoilija arvostaa myös melutasoltaan hiljaisia kesärenkaita, mikä tarkoittaa, että renkaan vierintävastus on kevyt. Vierintävastuksen ollessa pieni vähentää se myös polttoaineen kulutusta.

Kesärenkaita valitessa on hyvä tarkastella myös sitä, kuinka paljon kilometrejä kesän aikana autoillessa kertyy. Renkaan käyttöiäksi suositellaan enintään 6 vuotta ja maksimissaan 10 vuotta sen valmistusvuodesta laskettuna.

Tarjoamme rengaskaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.