Uudet vanteet

Renkaiden kunnon lisäksi myös vanteiden kuntoon on aika ajoin syytä kiinnittää huomiota. Vanteet saattavat ajan myötä vaurioitua, jolloin auto alkaa ajaessa täristää. Laadukkaat vanteet parantavat ajomukavuutta ja tekevät ajosta turvallisempaa. Vaihtoehtoja erilaisille vanteille on olemassa lukematon määrä ja moni haluaakin valita autoonsa myös ulkonäöllisesti miellyttävät vanteet.

NK-Renkaalta saat autoosi sopivat vanteet, jotka asennamme ammattitaidolla sekä valmistajien ohjeistuksen mukaisesti. Meiltä löydät niin perinteiset teräsvanteet kuin laajan valikoiman kevytmetallivanteita tunnettujen valmistajien mm. OZ Racing, Decent, Vossen, R-Series, Brock, Alutez, Stance, Vertini, BBS sekä AEZ ja ATS vanteet. 

Vannevalikoimastamme löytyvät vaihtoehdot sekä henkilö- että pakettiautoihin kuin myös trailereihin, peräkärryihin ja raskaaseen kalustoon. Kysy lisää!

Millaiset vanteet autooni sopivat?

Kun harkitset uusien vanteiden hankintaa, on hyvä miettiä muutamaa valintaan vaikuttavaa seikkaa. Ulkonäön lisäksi on tärkeää huomioida vanteen sopivuus autoon, johon vaikuttavat mm. vanteen ET-luku, vanteen leveys ja halkaisija, vanteen keskireiän koko sekä pulttijako. Tarvittaessa voidaan käyttää myös soviterenkaita, joilla saadaan vanteen keskireikä sopimaan auton pyörän napaan. Myös pulttijako vaihtelee automalleittain, jolloin vanteen pulttijako tulee täsmätä autoon. 

Vanteiden hintaluokat vaihtelevat laajasti ja tarjolla on vaihtoehtoja edullisista vannesarjoista arvokkaampiin erikoisvanteisiin. Autamme mielellämme sinua valitsemaan sopivat vanteet  autoosi!

Testaa eri vannesimulaattoreilla, mitkä vanteet autoosi sopisivat!

Tarjoamme vannekaupoillesi joustavat First Stop tili- ja laskuvaihtoehdot.