NK-Renkaalta löydät myös vuokrattavaksi Joensuun ja Liperin alueelle tilavan saunapalju -yhdistelmän! Tämä käytännöllinen saunapaljukärri tarjoaa sinulle helpon ja miellyttävän tavan yhdistää perinteinen saunominen suosittuun paljuiluun. Yhdistelmä sopii niin lapsiperheen kuin isommankin porukan tarpeisiin ja se on loistava lisä illanviettoon tai muihin juhliin myös esimerkiksi työporukalle!

Saunapaljun ulkovalaistuksen saa säädettyä mukana tulevalla kaukosäätimellä tai puhelimen bluetooth-yhteydellä mihin tahansa RGB-sävyyn ja vaihtumaan vaikkapa musiikin tahtiin! NK-Renkaan saunapalju-yhdistelmä luovutetaan asiakkaalle aina puhtaana ja desinfioituna valmiina käyttöön! Lämmitysaika 2-3 tuntia puukaminalla. 

Varaa saunapalju ja nauti lempeistä löylyistä!

Saunapaljukärrin tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai PaljuParonin sivuilta!

Soita ja varaa saunapalju!

Vuokrausohjeet

Vuokraushinnat

Viikonloppu pe-su 3vrk 350 €
Viikko 5vrk 500 €

Kysy myös tarjousta lyhyempään tai pidempään vuokraukseen!

Saunapaljun kuljetus

Haluamme taata turvallisen ja mahdollisimman helpon saunapaljukärrin  vuokrauskokemuksen. Yhdistelmän koosta johtuen saunapalju-yhdistelmä toimitetaan ja haetaan aina sovitusti asiakkaalta. Vuokrahinta sisältää 25km kuljetuksen/suunta, ylimenevät kilometrit 1€/km (sovittava erikseen vuokrauksen yhteydessä).

 

Koronaepidemian aiheuttamat toimenpiteet

Jokaisen vuokrauskerran terveysturvallisuus on meille tärkeää. Saunapaljukärri pestään sekä desinfioidaan huolella NK-Renkaan toimesta jokaisen vuokrauskerran välissä. Näin voit olla varma, että saunapalju on aina täysin puhdas ja käyttövalmis uudelle vuokraajalle. 

Saunapaljuilua vuoden ympäri Joensuun ja Liperin alueella!

Soita ja varaa saunapalju!